Ten gevolge van de Corona-maatregelen zien wij ons genoodzaakt om het seizoen 2019-2020 vroegtijdig af te sluiten. De richtlijnen van Gymfed laten ons helaas niet meer toe om het seizoen nog veilig te hervatten.

Ondanks het negatief advies van Gymfed zal OJE alle leden die volgend jaar opnieuw inschrijven een tegemoetkoming voor het inschrijvingsgeld van het nieuwe seizoen aanbieden. Meer informatie hierover volgt ten gepaste tijde.

Er worden geen terugbetalingen voor het seizoen 2019-2020 gedaan. De 10-beurtenkaarten blijven wel geldig voor het volgend seizoen.

Inschrijven voor volgend seizoen zullen mogelijk zijn vanaf 15 juni voor de huidige leden, en vanaf 1 juli voor nieuwe leden. Hou onze website in de gaten voor meer nieuws.

Indien mogelijk zullen sommige groepen vakantietrainingen organiseren. Ook hier is het nog even wachten op meer duidelijkheid of en wanneer deze mogen worden opgestart.

Goed nieuws! Ondanks de voortdurende berichtgeving over het Coronavirus hebben wij alvast een leuk vooruitzicht. We hebben beslist om de Grote Show 2020 uit te stellen naar volgend jaar 14 en 15 mei 2021. Schrijf de nieuwe datum alvast in je agenda!

Hou je reeds gekochte tickets goed bij want deze tickets blijven geldig. Raak de bevestigingsmail dus liever niet kwijt.

Ben je om persoonlijke redenen verhinderd om het evenement op de nieuwe datum bij te wonen, dan kan je een terugbetaling verzoeken. Maar voorlopig moet je dus nog geen actie ondernemen. Meer nieuws over de nieuwe Show 2020 volgt uiteraard later!

Wij organiseren het hele jaar door toffe activiteiten voor onze dansers en gymnasten en hun familie. Wil je graag meer weten, neem dan een kijkje bij Activiteiten en schrijf je snel in. Ook tijdens de zomermaanden is er heel wat leuks te doen!

En geniet nog even na van onze voorbije evenementen met deze fotoalbums.

Tel mee af tot onze grote Show
Deze bedrijven steunen ons
Club Activiteiten

© 2019-2020 — Omnigym Jong Edegem vzw — Jacob de Roorestraat 8, 2650 Edegem — Privacyverklaring