Bij Omnigym Jong Edegem of kortweg OJE bieden we turnen, dansen en rope skipping in groep aan, met aandacht voor de persoonlijke lichamelijke en psychische ontwikkeling van elk persoon.

Als familieclub willen we dat zowel kinderen, jongeren, als volwassenen zich thuis voelen in onze vereniging. Als meerwaarde besteden we ook veel aandacht aan groeps- en familie activiteiten zoals het jaarlijkse sportkamp, de grote 5-jaarlijkse turn- en dansshow, het traditionele sinterklaasfeest en vele andere.

OJE biedt een uitgebreid gamma aan sportieve keuzemogelijkheden aan binnen de gymnastiek, dans en rope skipping, met het accent op recreatie en waar het zich aanbiedt ook competitie.

De zomer van 2019 was lang en heet. Tijd voor alle gymnasten om uit te rusten, of toch stiekem wat in de tuin te turnen? In ieder geval hopen we dat iedereen er klaar voor is om er weer in te vliegen. Wij, de trainers en het bestuursteam in ieder geval wel. Het nieuwe seizoen start officieel vanaf 16 september. Via de webpagina van je groep en de activiteitenkalender vind je de trainingsschema's en lessen voor elk van de gym- en dansgroepen.

Het is ook nog steeds mogelijk om in te schrijven, maar haast je want sommige groepen zijn snel volzet! 

Tot gauw!

De herinschrijvingen voor leden starten op 1 juni. Inschrijven kan enkel via dit online formulier, dat je enkel te zien krijgt nadat je met je Twizzit account bent ingelogd. 

Je hoeft niet online te betalen, maar wacht rustig af op de factuur met betalingsuitnodiging. Deze komt pas na de zomer, bij de start van het nieuwe seizoen.

Nieuwe leden kunnen zich inschrijven voor het nieuwe seizoen vanaf 1 juli. Het lidmaatschapsformulier zal dan publiek beschikbaar zijn.

Op algemeen verzoek delen we ook het nieuwe lessenrooster voor volgend seizoen, dat grotendeels hetzelfde is gebleven. Klik op lees meer om het te raadplegen.

 

Op 22 en 23 mei 2020 organiseert OJE opnieuw een wervelende dans- en turnshow. Kruis de datum alvast aan in je agenda en begin maar al te genieten.

Wij organiseren het hele jaar door toffe activiteiten voor onze dansers en gymnasten en hun familie. Wil je graag meer weten, neem dan een kijkje bij Activiteiten en schrijf je snel in. Ook tijdens de zomermaanden is er heel wat leuks te doen!

En geniet nog even na van onze voorbije evenementen met deze fotoalbums.

Tel mee af tot onze grote Show
Deze bedrijven steunen ons
Club Activiteiten

© 2019-2020 — Omnigym Jong Edegem vzw — Jacob de Roorestraat 8, 2650 Edegem — Privacyverklaring