Wil je graag komen turnen, dansen of springen bij OJE, schrijf je dan snel in via één van deze formulieren:

  1. voor alle recreatieve turngroepen en dans kies je het RECREA formulier.
  2. Voor competitiegroepen op basis van voorafgaande selectie, kies je voor COMP.

De inschrijvingen voor recreatieve groepen en dans dienen onmiddelijk online betaald te worden. Je ontvangt automatisch een factuur na inschrijving.

De competitiegroepen en pre-competitie betalen pas na de selectie en indeling in de juiste groep en trainingsniveau. Zij ontvangen pas later een factuur met betalingsuitnodiging.

Ben je nog niet helemaal zeker van je deelname en wil je graag een proefles volgen? Dat kan, maar we vragen dat je je online inschrijft. Verkies je om na de proefles toch niet langer deel te nemen, neem dan contact met ons op en je inschrijvingsgeld wordt integraal terugbetaald, met uitzondering van de online transactiekosten. 

Als je meerdere personen wil inschrijven, vragen we je om telkens voor elke persoon apart een formulier in te vullen. Helaas laat ons ledenbeheersysteem niet toe om meerdere personen tegelijk in te schrijven. 

Wens je als gymnast deel te nemen aan verschillende lessen dans, dan kan je wel in één keer inschrijven. Vanaf de derde dansgroep krijg je 20% korting op het goedkoopste lessenpakket. Stuur vanaf oktober een mail naar sabrina@ojedegem.be en de korting wordt achteraf verrekend en terugbetaald.