De herinschrijvingen voor leden starten op 15 juni. Inschrijven kan enkel via dit online formulier, dat je enkel te zien krijgt nadat je met je Twizzit account bent ingelogd. 

Nieuwe leden kunnen zich inschrijven voor het nieuwe seizoen vanaf 1 juli. Het lidmaatschapsformulier zal dan publiek beschikbaar zijn. Je hoeft niet online te betalen, maar wacht rustig af op de factuur met betalingsuitnodiging. Deze komt pas na de zomer, bij de start van het nieuwe seizoen.

Groepen die volzet zijn, verschijnen niet meer in het inschrijvingsformulier. Er worden ook geen wachtlijsten meer aangelegd. 

Het lessenrooster kan je raadplegen bij Activiteiten > Kalender of op de respectievelijke groepspagina bij Turnen of Dansen.

 

Wil je graag komen turnen, dansen of springen bij OJE, schrijf je dan snel in via dit formulier.

Ben je nog niet helemaal zeker van je deelname en wil je graag een proefles volgen? Dat kan, maar we willen wel liefst dat je je toch al inschrijft en dit in de opmerkingen invult. We houden daar zeker rekening mee bij de verwerking van de inschrijvingen.

Als je meerdere personen wil inschrijven, vragen we je om telkens voor elke persoon apart een formulier in te vullen. Nadat je het formulier hebt ingestuurd, ontvang je een bevestiging via email. Heb je die niet ontvangen, neem dan gerust contact met ons op. Je hoeft online niet te betalen, maar je ontvangt later en factuur en uitnodiging om over te schrijven. Dit kan een paar weken duren, dus je hoeft je hierover geen zorgen te maken.

© 2019-2020 — Omnigym Jong Edegem vzw — Jacob de Roorestraat 8, 2650 Edegem — Privacyverklaring