Het huidige seizoen eindigt op zondag 5 juni en het nieuwe start op maandag 12 september. De herinschrijvingen voor leden starten op 20 juni om 08u00 's ochtends. Inschrijven zullen enkel kunnen via deze website. Het formulier zal enkel zichtbaar zijn voor ingelogde leden op deze pagina.

Nieuwe leden kunnen zich inschrijven voor het nieuwe seizoen vanaf 1 juli. Het inschrijvingsformulier zal dan publiek beschikbaar zijn.

Het lessenrooster zal je kunnen raadplegen bij Activiteiten > Kalender of op de respectievelijke groepspagina bij Turnen of Dansen. Momenteel leggen we nog de laatste hand aan het uurrooster van volgend seizoen. 

Nieuwe leden die graag eens een proefles willen doen, zijn welkom tussen 16 mei en 29 mei in de groep naar keuze. 

Hou deze website in de gaten en je blijft op de hoogte.

Wil je graag komen turnen, dansen of springen bij OJE, schrijf je dan snel in via dit formulier.

Ben je nog niet helemaal zeker van je deelname en wil je graag een proefles volgen? Dat kan, maar we willen wel liefst dat je je toch al inschrijft en dit in de opmerkingen invult. We houden daar zeker rekening mee bij de verwerking van de inschrijvingen.

Als je meerdere personen wil inschrijven, vragen we je om telkens voor elke persoon apart een formulier in te vullen. Nadat je het formulier hebt ingestuurd, ontvang je een bevestiging via email. Heb je die niet ontvangen, neem dan gerust contact met ons op. Je hoeft online niet te betalen, maar je ontvangt later en factuur en uitnodiging om over te schrijven. Dit kan een paar weken duren, dus je hoeft je hierover geen zorgen te maken.

Word OJE vrijwilliger!

Op zoek naar een leuke bezigheid tijdens je vrije momenten of tijdens de activiteit van je kind! We zoeken steeds vrijwilligers voor allerhande realisaties en initiatieven. Wil je met jouw kennis of handigheid meehelpen aan de toekomst van OJE. Neem dan nu contact!  

© 2019-2020 — Omnigym Jong Edegem vzw — Jacob de Roorestraat 8, 2650 Edegem — Privacyverklaring