De trainers en het bestuursteam staan klaar om het nieuwe seizoen af te trappen, en deze keer hopelijk zonder bubbels of mondmaskers. Het nieuwe seizoen start officieel op 13 september en loopt tot en met 5 juni. Via de webpagina van je groep en de activiteitenkalender vind je de trainingsschema's en lessen voor elk van de gym- en dansgroepen.

Voor de recreatieve groepen wordt er niet geturnd of gedanst tijdens de schoolvakanties. Bij twijfel kan je ook steeds de kalender van je groep raadplegen via de Twizzit app.

Het is ook nog steeds mogelijk om in te schrijven, maar haast je want sommige groepen zijn snel volzet! Inschrijven kan uitsluitend via de website en het online formulier. Sta je op een wachtlijst dan zullen wij jou contacteren als er een plaats vrijkomt. Hoor je niks van ons, dan hebben we helaas geen plaats meer.

Bij inschrijven is het niet nodig om online te betalen. Je krijgt later een uitnodiging tot betaling en factuur nadat het seizoen is gestart. 

Proeflessen

Nieuwe gymnasten hebben steeds recht op 1 proefles. U hoeft daarvoor geen speciale afspraken te maken, maar het is toch aangewezen dat je vooraf de inschrijving helemaal in orde brengt. Er wordt immers nog niets aangerekend en mocht je toch afhaken dan annuleren we je inschrijving. 

 

Heb je nog vragen? Check dan zeker onze Veel Gestelde Vragen alvorens je met ons contact opneemt.

Wij organiseren het hele jaar door toffe activiteiten voor onze dansers en gymnasten en hun familie. Wil je graag meer weten, neem dan een kijkje bij Activiteiten en schrijf je snel in. Ook tijdens de zomermaanden is er heel wat leuks te doen!

En geniet nog even na van onze voorbije evenementen met deze fotoalbums.

Deze bedrijven steunen ons
Word OJE vrijwilliger!

Op zoek naar een leuke bezigheid tijdens je vrije momenten of tijdens de activiteit van je kind! We zoeken steeds vrijwilligers voor allerhande realisaties en initiatieven. Wil je met jouw kennis of handigheid meehelpen aan de toekomst van OJE. Neem dan nu contact!  

Club Activiteiten

© 2019-2020 — Omnigym Jong Edegem vzw — Jacob de Roorestraat 8, 2650 Edegem — Privacyverklaring