Voor kinderen vanaf het 1ste leerjaar na selectie.

In de pre-competitie groep wordt de basis gelegd om door te groeien naar andere specialisaties zoals acrogym, tumbling of trampoline. Lenigheid, coördinatie, kracht en souplesse zijn de basisingrediënten om tot een hoger niveau te komen.

Voor deze groep worden er september selectietrainingen georganiseerd, waarin de basiskwaliteiten van de gymnasten getest worden en de de trainers advies geven welke discipline het meest geschikt zijn. Uiteraard komen ook jongens hiervoor in aanmerking om tot stoere atleten gevormd te worden.

Gymnasten worden op beide trainingsmomenten verwacht. Indien zij niet aanwezig kunnen zijn, wordt er verwacht dat de trainer ingelicht wordt.

 

Wanneer:

  • Woensdag 17u30-19u30, Fort V
  • Zondag 16u30-19u, Fort V

 

Lidgeld: 315€ + Gymfed

Via Activiteiten > Kalender kan je een volledig week- en maandoverzicht van alle lessen, trainingen en activiteiten vinden. Met de handige filters toon je enkel de voor jou relevante groep. 

De locatie van de trainingen vind je eveneens in de agenda, maar hier is een handig overzicht van alle Locaties te zien

Club Activiteiten
Deze bedrijven steunen ons
Word OJE vrijwilliger!

We zoeken voortdurend lesgevers en vrijwilligers voor allerhande realisaties en initiatieven. Wil je met jouw kennis of handigheid meehelpen aan de toekomst van OJE. Check dan deze pagina en neem contact met ons op!  

© 2019-2020 — Omnigym Jong Edegem vzw — Jacob de Roorestraat 8, 2650 Edegem — Privacyverklaring