Voor kinderen van de 1ste, 2de, 3de kleuterklas en het instapklasje.

Kleuters kunnen erg actief zijn en hebben nood aan veel beweging. Daarom bieden wij lessen aan speciaal bedoeld voor de allerkleinsten onder ons! Lopen, springen, rollen, klauteren, tuimelen, dansen... al deze motorische vaardigheden komen aan bod in een creatieve en speelse les. Hierbij wordt heel wat materiaal gebruikt, van banken tot plinten, matten, hoepels, kegels, kleine trampoline, ballen, blokken... Een must voor alle beginnende turnertjes!

Wanneer:

  • Dinsdag 17-18u, Fort V
  • Zaterdag 9u15-10u (instapklasje), 10u-11u (alle kk) en 11-12u (alle kk), Andreas Vesalius
  • Zondag 9-10u (1ste en 2de kk) en 10-11u (2de en 3de kk), Andreas Vesalius 
  • Zondag 9-10u (alle kk) en 10-11u (alle kk), Fort V

 

Lidgeld: 115€ + Gymfed

Eén gratis proefles is steeds in het inschrijvingsgeld inbegrepen, maar we raden je wel aan om vooraf het lidmaatschapsformulier in te vullen, zodat je zeker bent van een plaats. 

Via Activiteiten > Kalender kan je een volledig week- en maandoverzicht van alle lessen, trainingen en activiteiten vinden. Met de handige filters toon je enkel de voor jou relevante groep. 

De locatie van de trainingen vind je eveneens in de agenda, maar hier is een handig overzicht van alle Locaties te zien

Club Activiteiten
Deze bedrijven steunen ons
Word OJE vrijwilliger!

We zoeken voortdurend lesgevers en vrijwilligers voor allerhande realisaties en initiatieven. Wil je met jouw kennis of handigheid meehelpen aan de toekomst van OJE. Check dan deze pagina en neem contact met ons op!  

© 2019-2020 — Omnigym Jong Edegem vzw — Jacob de Roorestraat 8, 2650 Edegem — Privacyverklaring