Voor meisjes en jongens na selectie.

Tumbling is een aaneenschakeling van spectaculaire turnoefeningen op een lange verende baan. Bij de tumblingreeksen wisselen rondat, flikflak, salto en schroef elkaar in een snel tempo af.

Snelheid, kracht en techniek zijn de basisvereisten voor een aaneengeschakelde reeks spronge . Lenigheid is ook hier een belangrijk voordeel inzake uitvoering van bijvoorbeeld de hoeksalto. Om algemene verstijving en spierscheuren te voorkomen wordt er moet steeds voor, tijdens en na de training voldoende aandacht aan lenigheidsoefeningen besteed.

Deze discipline kan vanaf 9 jaar door jongens en meisjes beoefend worden. De tumblers worden niet alleen ingedeeld per niveau maar ook per leeftijdscategorie. In de wedstrijden van het I-, A-, B- en C-niveau treden de jongens en de meisjes ook gescheiden aan.

De lessenpakketten van 6,5u, 8u of 9u per week zijn afhankelijk van het niveau en de leeftijdscategorie.

 

Lidgeld: 345-410€

 

Wanneer:

  • Maandag 17.30-20.00u, Level-Up Trampolinepark
  • Vrijdag 18.30-20.30u, Fort V
  • Zaterdag 18-21u, De Witte Molen

 

In de onderstaande kalender vind je steeds de eerstkomende trainingen. Via Activiteiten > Kalender kan je een volledig week- en maandoverzicht vinden. Met de handige filters toon je enkel de voor jou relevante groep.